Mooi & Puur, exclusieve wandafwerkingen en interieurs

Meubels & woonaccessoires

Meubels & woonaccessoires

Onze collectie meubels heeft inmiddels een metamorfose ondergaan, onze exclusieve banken, fauteuils en eetkamerstoelen laten wij onder ons eigen label Derkzz produceren

Prachtige op maat gemaakt meubels van Nederlandse topkwaliteit.

Wij werken met meubelstoffen van gerenomeerde merken als Keymer, JAB Anstoetz, Prades en Chivasso.

De levertijd van onze kwaliteitsmeubels is 8 tot 10 weken.

In onze showroom hebben wij slechts plaats voor enkele exemplaren, wij nemen u dan ook graag mee naar de showroom van onze producent voor onze gehele collectie.

Rapture Interior Luxury is een nieuw merk op de Nederlandse markt, op hun website is het volledige assortiment te bekijken. Wij leveren deze bijzondere woonaccessoires graag bij u uit.

Rapture heeft een uitgebreide showroom op het ETC in Culemborg, op maandagen kunt u hier op afspraak samen met ons naar toe.

 

 

Ook voor bijpassende woonaccessoires kunt u in onze winkel terecht.

Zo verkopen wij o.a. kussens van Claudi, Bertz, DecoF en Raaf en bijzondere woonaccessoires van diverse merken zoals Derkzz, Rapture, MD, Pole to Pole, TC Style en Couronne.

DomeDeco is een leverancier van luxe woonaccessoires en meubels uit België, uiteraard hebben wij hier ook een mooie selectie van in huis. Vloerkleden, lampen, bijzettafels en fauteuils, “Cosmopolitan Living”, zoals ze het zelf omschrijven.