Mooi & Puur, exclusieve wandafwerkingen en interieurs

Advies

Advies

Advies

Raakt u ook verstrikt in het woud van woonmagazines en -programma’s op tv en ziet u door de bomen het bos niet meer? Wij denken graag met u mee. Wij adviseren en assisteren u bij het maken van de juiste keuze’s met betrekking tot wandafwerkingen en kleuren. Als u langs komt in onze showroom, neem dan vooral ook foto’s van de betreffende ruimtes en eventuele tekeningen en stalen van al bekende materialen mee. Dit helpt ons een goed beeld te krijgen van uw interieurwensen.

Op donderdag en vrijdag, tijdens onze reguliere openingstijden, is dit advies kosteloos. Op zaterdagen kunnen wij  helaas geen uitgebreide adviezen geven in verband met de drukte, beperkte ruimte en coronaregels.

Bent u niet in de gelegenheid om tijdens de reguliere openingstijden langs te komen, maar heeft u wel behoefte aan een uitgebreid persoonlijk advies? Wij bieden u dan de mogelijkheid om een afspraak te maken op de donderdag- of vrijdagavond tussen 18.00 en 20.00 uur. De kosten voor dit “persoonlijk advies op maat” buiten de reguliere openingstijden bedragen € 100,-. Neemt u naar aanleiding van dit advies voor minimaal € 500,- aan materialen van ons af, dan brengen wij de kosten van het advies hierop weer in mindering.

Wilt u gebruik maken van deze mogelijkheid? Neem dan contact met ons op via telefoon of mail.

Uiteraard nemen wij alle RIVM regels omtrent het Coronavirus in acht, een mondkapje is in onze showroom dan ook verplicht. Wij vragen u hiermee rekening te houden bij een bezoek aan onze showroom.