Mooi & Puur, exclusieve wandafwerkingen en interieurs

Advies

Advies

Advies

Een advies kan kosteloos in de winkel worden gegeven, maar ook tegen vergoeding op locatie.

  • Kleuradvies
  • Stylingadvies
  • Interieur-/maatwerk advies

Kleuradvies

Kosten voor een kleuradvies aan huis zijn € 100,00 binnen Vught. Moeten wij voor een advies aan huis verder reizen, dan worden er reiskosten berekend à € 0,45 per kilometer. Wij berekenen de kilometers op basis van Google Maps.

Als u vervolgens voor minimaal € 500,00 aan producten bij ons afneemt naar aanleiding van dit advies, ontvangt u  € 50,00 aan korting retour, neemt u voor minimaal € 1000,00 af dan krijgt u € 100,00 korting.

Stylingadvies

Een stylingadvies bestaat uit een uitgebreid kennismakingsgesprek in de ruimte waar het advies voor gaat worden opgemaakt. Vervolgens maken wij een moodboard met een impressie van de stijl en sfeer. Tevens stellen wij voor u een kleurenpallet samen met adviezen voor de kleur van de vloeren, wanden en eventueel raambekleding. Ook ontvangt u van ons een advies over het gebruik van diverse materialen.

De kosten van een stylingadvies zijn € 175,00 binnen Vught. Moeten wij voor een advies aan huis verder reizen, dan worden er reiskosten berekend à € 0,45 per kilometer. Wij berekenen de kilometers op basis van Google Maps.

Het advies betreft altijd 1 ruimte. Indien u een advies voor meerdere ruimtes tegelijk zou willen ontvangen, dan komt er per extra ruimte/vertrek een bedrag van € 50,00 bij.

Interieur- en maatwerk advies

De kosten voor een interieur- en maatwerk advies zijn altijd in overleg met de klant.
Dit omdat het per opdracht enorm kan verschillen wat er van ons verwacht wordt.

Wij werken nauw samen met een aantal bedrijven. Het kan zijn dat wij de klant naar één van onze collega’s zullen doorverwijzen, indien de opdracht niet binnen onze expertise valt.