Mooi & Puur, exclusieve wandafwerkingen en interieursStucco afwerkingen

Stucco afwerkingen

Stucco’s

Prachtig sierstucwerk geïnspireerd op oude kalktechnieken, maar dan in een nieuw jasje gestoken.

Derk heeft zich afgelopen jaren gespecialiseerd in het aanbrengen van verschillende Stucco afwerkingen, wij hebben diverse stucco’s van NovacolorSan MarcoGiorgio Graesan en Stoopen & Meeus in ons assortiment.

Beton Look
Wij hebben o.a. diverse stucco’s en verven in huis om een betonlook te creëren.

StucDeco van Stoopen & Meeûs
Een op Tadelakt geïnspireerde slijtvaste reinigbare waterdichte afwerking van muren e op basis van kalk.

Novacolor
Novacolor staat voor Italiaanse sierstucwerk en biedt hierin verschillende materialen, producten, effecten en texturen aan. Wij zijn gecertificeerd decorateur van Novacolor.

Giorgio Graesan – Istinto
Een stucco met extreem veelzijdige applicatie- en kleurmogelijkheden. Het is een decoratieve stucco waarbij in het materiaal speciale effecten worden aangebracht waardoor gladde oppervlakken of juist oppervlakken met meer reliëf te creëren zijn. Steeneffect, betoneffect, mét of zonder parelmoer of metallic finish, er zijn eindeloos veel mogelijkheden met dit product waarbij een belangrijk uitgangspunt is: ‘Segui il Tuo ISTINTO’ – Volg je Instinct. Istinto is een natuurlijke stucco op basis van marmer en kalk, volledig natuurlijk, ademend en dus bevorderend voor een gezond binnenklimaat. Deze naadloze wandafwerking is bovendien vuil- en vochtwerend te maken. Met Istinto kunnen de meest bijzondere wensen uitgevoerd worden.

Liquid Metal
Een hele dunne laag vloeibaar metaal voor op je wand. Onder andere verkrijgbaar in de kleuren brons, koper en aluminium.