Mooi & Puur, exclusieve wandafwerkingen en interieurs

Wie zijn wij

Wij zijn Derk en Yolante, de eigenaars van Mooi & Puur, een speciaalzaak  in bijzondere wandafwerkingen en behang en daarmee de inspiratiewinkel van Brabant op dit gebied. Ondanks de beperkte vloeroppervlakte in onze monumentale showroom is onze collectie enorm uitgebreid. Mooi & Puur is in 2015 ontstaan vanuit onze gezamenlijke passie voor wonen en voor natuurlijke materialen. Dit zie je ook zeker terug in onze collectie. Wij zijn creatief en gedreven en werken met veel gevoel en passie.

Je kunt bij ons terecht voor de meest prachtige behangen en bijzondere wandafwerkingen, maar ook voor unieke woonaccessoires. In onze showroom geven wij graag en vol enthousiasme advies. Derk is onze allround duizendpoot die zich onder andere gespecialiseerd heeft in het aanbrengen van exclusieve behangen en stucco’s. Voor alle technische vragen moet je zeker bij hem zijn. Yolante is het creatieve brein en zorgt dat alle kleuren, dessins en materialen samen een prachtig resultaat vormen.

De meeste materialen die wij in onze showroom verkopen, kan Derk ook aan komen brengen. Zo ben je verzekerd van de juiste expertise en hoef je niet op zoek naar een uitvoerende partij. Dinsdag en woensdag zijn onze vaste applicatiedagen, vandaar dat onze showroom alleen op donderdag, vrijdag en zaterdag geopend is.

Brabantse gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het fijn dat iedereen zich direct “thuis” voelt in onze winkel. Ook Bodhi, onze  hond, heet jullie graag van harte welkom.

Derk en Yolante