Mooi & Puur, exclusieve wandafwerkingen en interieurs

Wie zijn wij

Wij zijn Derk en Yolante, de eigenaars van Mooi & Puur, een woonspeciaalzaak gespecialiseerd in wandafwerkingen en interieurs. Wij zijn de inspiratiewinkel van Brabant als het gaat om exclusieve wandafwerkingen. Mooi & Puur is ontstaan uit onze gezamenlijke passie voor wonen en voor natuurlijke materialen. Dit ziet u ook zeker terug in onze collectie. We zijn creatief en gedreven en werken met veel gevoel en passie.

Behalve exclusieve wandafwerkingen bieden wij u een totaalpakket als het gaat om inrichting van uw huis. U kunt bij ons, behalve voor de wanden, ook terecht voor op maat gemaakte meubels van o.a. ons eigen label Derkzz, unieke woonaccessoires en nog heel veel meer. In onze winkel geven wij graag en vol enthousiasme advies. Ook voor het uitvoeren van de diverse werkzaamheden hebben wij de juiste mensen en kwaliteiten in huis.

Brabantse gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het fijn dat u zich direct “thuis” voelt in onze winkel. Mooi & Puur is een beleving, die wij u graag mee willen geven.

Derk en Yolante