Mooi & Puur, exclusieve wandafwerkingen en interieursPersoonlijk uitgebreid advies

Persoonlijk uitgebreid advies

Persoonlijk uitgebreid advies

Raakt u ook verstrikt in het woud van woonmagazines en -programma’s op tv en ziet u door de bomen het bos niet meer?

Wij begrijpen als geen ander dat het kiezen van de juiste kleuren en behangpatronen een uitdaging kan zijn. Daarom bieden we een uitgebreid advies aan om u te helpen de perfecte keuzes te maken. We luisteren naar uw wensen en ideeën en bieden op maat gemaakt advies dat rekening houdt met uw stijl, budget en persoonlijke voorkeuren.

Met ons kleur- en behangadvies kunt u er zeker van zijn dat uw ruimte een adembenemende transformatie zal ondergaan. Ons doel is om een ​​harmonieuze en evenwichtige omgeving te creëren die zowel esthetisch als functioneel is. We streven naar niets minder dan het beste voor onze klanten en zijn er trots op dat we met u kunnen samenwerken om uw droomruimte werkelijkheid te maken.

Als u langs komt in onze showroom, neem dan vooral ook foto’s van de betreffende ruimtes en eventuele tekeningen en stalen van al bekende materialen mee. Dit helpt ons een goed beeld te krijgen van uw interieurwensen. Dit advies is geheel vrijblijvend al hopen wij natuurlijk wel dat u de uiteindelijk gekozen producten ook bij ons afneemt.

Op donderdag, vrijdag en zaterdag, tijdens onze reguliere openingstijden, is dit advies kosteloos. Wij stellen het erg op prijs als u via onze online afsprakenkalender een afspraak inplant indien u een uitgebreid advies wilt. Zo voorkomen wij dat het te druk wordt in onze showroom en wij u niet de aandacht kunnen geven die wij u graag zouden willen geven.

Bent u niet in de gelegenheid om tijdens de reguliere openingstijden langs te komen, maar heeft u wel behoefte aan een uitgebreid persoonlijk advies? Wij bieden u dan de mogelijkheid om een afspraak te maken op de donderdag- of vrijdagavond tussen 18.00 en 20.00 uur. De kosten voor dit “persoonlijk advies op maat” buiten de reguliere openingstijden bedragen € 100,-. Neemt u naar aanleiding van dit advies voor minimaal € 500,- aan materialen van ons af, dan brengen wij de kosten van het advies hierop weer in mindering.

Wilt u gebruik maken van deze mogelijkheid? Neem dan contact met ons op via telefoon of mail.