Mooi & Puur, exclusieve wandafwerkingen en interieursExpertise behangservice en montageservice

Expertise behangservice en montageservice

expertise behangservice en montageservice

Als je overweegt om behang aan te brengen in je huis, is het aan te raden om dit door een professionele vakman te laten doen. Hier zijn een aantal voordelen van het inschakelen van een vakman voor het aanbrengen van behang:

  1. Ervaring en expertise

Een professionele vakman heeft ervaring en expertise in het aanbrengen van verschillende soorten behang en weet precies welk behang het beste past bij jouw wensen en de ondergrond waarop het aangebracht moet worden. Ze kunnen ook advies geven over de beste kleuren, patronen en texturen om de gewenste uitstraling te creëren, dit doen we overigens geheel kosteloos en vrijblijvend in onze showroom.

  1. Efficiëntie en tijdsbesparing

Een vakman kan behang efficiënt en snel aanbrengen, omdat ze de juiste tools en technieken kennen en gebruiken. Hierdoor bespaar je tijd en kun je snel genieten van je nieuwe behang.

  1. Kwaliteit en duurzaamheid

Een vakman gebruikt hoogwaardige materialen en technieken om behang aan te brengen, wat leidt tot een kwalitatief beter resultaat. Professioneel aangebracht behang gaat bovendien langer mee en blijft er beter uitzien dan behang dat door een amateur is aangebracht.

  1. Minder kans op fouten

Als je geen ervaring hebt met het aanbrengen van behang, is de kans groot dat je fouten maakt. Een vakman weet echter hoe ze deze fouten kunnen voorkomen en kan het behang op de juiste manier aanbrengen, zodat het er naadloos uitziet.

Kortom, het aanbrengen van behang door een vakman biedt talloze voordelen, waaronder efficiëntie, kwaliteit, duurzaamheid en garantie. Door te kiezen voor een professional weet je zeker dat het behang op de juiste manier wordt aangebracht en dat je interieur er prachtig uit zal zien.

Wij helpen u graag met het aanbrengen van onze producten. Wij hebben hiervoor de juiste expertise in huis.

De meeste afwerkingen in ons assortiment kunnen wij op verzoek bij u aanbrengen, vraag naar onze mogelijkheden en tarieven. Wij adviseren u dan ook zeker bij onze “exclusieve wandafwerkingen” gebruik te maken van onze expertise.

 

Voor het aanbrengen van bij ons aangeschafte behangen rekenen wij met halve of hele dagprijzen exclusief BTW, inclusief lijm. Wij werken uitsluitend met de kwaliteitslijmen van Arte en Vescom. Wanden dienen behangklaar te zijn, vraag naar onze voorwaarden!

Voor schilder-, behang- en stucwerkzaamheden betaalt u slechts 9% BTW indien de betreffende woning ouder is dan twee jaar!

 

Benieuwd naar enkele door ons uitgevoerde opdrachten? KLIK DAN HIER