Mooi & Puur, exclusieve wandafwerkingen en interieursExclusieve wandbekleding

Exclusieve wandbekleding

Mooi & Puur is gespecialiseerd in exclusieve wandbekleding. In de winkel zijn diverse toepassingen te zien. Een greep uit onze uitgebreide collectie:

Wat te denken van een leren wand of vloer, wij zijn officieel verkooppunt en applicateur van Alphenberg Leather,

Bij Alphenberg draait alles om de passie voor leer. Zij houden van de natuurlijke, stoer-chique uitstraling, hoe het ruikt, hoe het voelt en vooral ook wat je er allemaal mee kan. Het is hun missie om ‘de eer van leer’ hoog te houden en als het even kan uit te breiden. Zij zijn dan ook bevlogen ambassadeurs, die de wereld willen inspireren, adviseren en faciliteren om dit authentieke materiaal op zoveel mogelijk manieren in ons dagelijks leven toe te passen. Wij zijn er trots op om dealer te zijn van dit mooie merk, in onze showroom hebben we naast diverse wanden van leer ook een vloer liggen van leer.

Deze ‘voormalige beursvloer’ is inmiddels meer dan 60.000 keer belopen, als dat geen bewijs is van duurzaamheid.

 

Het Italiaanse StudioArt is producent van exclusieve wandpanelen in schitterend leer, zoek je een “High End” afwerking? Dan is StudioArt een absolute aanrader. Richtprijs van deze zeer exclusieve wandafwerking ? vanaf € 600,- p/m2

De chique afwerking in prachtige vormen en kleuren is ongekend.

 

Slate-lite by Cerati, echt natuursteenfineer van slecht 2 mm dik.

Slate-lite by Cerati is een steenfineer met een echt stenen oppervlak op een drager van polyester of katoen. Deze revolutionaire methode maakt het mogelijk om van de mooiste rotspartijen steenfineer te verkrijgen.

Elke plaat is uniek en levensecht. De standaard maat is 1.20 x 0.60 maar van enkele steensoorten zijn ook grotere afmetingen tot 2.60 x 1.20 mogelijk. Ook zijn deze platen verkrijgbaar met een transparante backing, van achteren verlicht geeft dit een spectaculair beeld, o.a. toegepast in het toilet van onze showroom.

De platen worden rechtstreeks op de bestaande ondergrond verlijmd, uiteraard kunnen wij dit voor je verzorgen.

De platen kunnen gebruikt worden als wand- of  vloerafwerking.

 

Nature@Home is producent van wandpanelen op basis van kokosnoot en teak, deze natuurlijke wandpanelen brengen een stukje natuur in huis. Wij zijn de officiële dealer van dit merk in onze regio

 

Helemaal nieuw zijn ook deze panelen uit Italië, hoge resolutie prints op diverse backings tot een formaat van 1,50 x 3,00 meter. Spectaculair zijn de “backlit” panelen, geïntegreerde ledverlichting zorgt ervoor dat de kleuren er vanaf spatten. Dit merk heeft ook een eigen behanglijn.

Het Nederlandse merk Benacci, “what’s in a name”, produceert plaatmateriaal van natuurlijke materialen als marmerpoeder welke vervolgens digitaal geprint worden. Deze platen laten zich eenvoudig verwerken in natte ruimtes en boven het aanrecht.
Met een plaatmaat van 123 x 280 cm en een dikte van slechts 4 mm uitermate geschikt in de renovatie.