Mooi & Puur, exclusieve wandafwerkingen en interieurs

Exclusieve wandbekleding

Exclusieve wandbekleding

Mooi & Puur is gespecialiseerd in exclusieve wandbekleding. In de winkel zijn diverse toepassingen te zien. Een greep uit onze uitgebreide collectie:

Wat te denken van een leren wand of vloer, wij zijn officieel verkooppunt en applicateur van Alphenberg Leather,

Bij Alphenberg draait alles om de passie voor leer. Zij houden van de natuurlijke, stoer-chique uitstraling, hoe het ruikt, hoe het voelt en vooral ook wat je er allemaal mee kan. Het is hun missie om ‘de eer van leer’ hoog te houden en als het even kan uit te breiden. Zij zijn dan ook bevlogen ambassadeurs, die de wereld willen inspireren, adviseren en faciliteren om dit authentieke materiaal op zoveel mogelijk manieren in ons dagelijks leven toe te passen. Wij zijn er trots op om dealer te zijn van dit mooie merk, in onze showroom hebben we naast een wand van leer ook een vloer liggen van leer.

Deze ‘voormalige beursvloer’ is inmiddels meer dan 60.000 keer belopen, als dat geen bewijs is van duurzaamheid.

 

Het Italiaanse StudioArt is producent van exclusieve wandpanelen in schitterend leer, zoek je een “High End” afwerking? Dan is StudioArt een absolute aanrader.

De chique afwerking in prachtige vormen en kleuren is ongekend.

 

Slate-lite by Cerati, echt natuursteenfineer van slecht 2 mm dik.

Slate-lite by Cerati is een steenfineer met een echt stenen oppervlak op een drager van polyester of katoen. Deze revolutionaire methode maakt het mogelijk om van de mooiste rotspartijen steenfineer te verkrijgen.

Elke plaat is uniek en levensecht. De standaard maat is 1.20 x 0.60 maar van enkele steensoorten zijn ook grotere afmetingen tot 2.60 x 1.20 mogelijk.

De platen worden rechtstreeks op de bestaande ondergrond verlijmd, uiteraard kunnen wij dit voor u verzorgen.

De platen kunnen gebruikt worden als wand- of  vloerafwerking.

 

“Luxury Surface” van het Italiaanse Corvasce Design is een serie metallic wallpapers die zijn weerga niet kent. Wij kwamen dit bedrijf tegen tijdens ons bezoek aan de Maison et Objet in Parijs en waren gelijk onder de indruk van dit luxe product.

 

Nature@Home is producent van wandpanelen op basis van kokosnoot en teak, deze natuurlijke wandpanelen brengen een stukje natuur in huis. Wij zijn de officiële dealer van dit merk in onze regio

 

Kurkbast panelen, kurk maar dan net even anders. Deze panelen uit  Portugal moet u zien en voelen. De perfecte oplossing voor ruimtes waar de akoestiek een probleem vormt.  Geluidsgolven worden perfect geabsorbeerd, ideaal in bijvoorbeeld een wellnessruimte.

Helemaal nieuw zijn ook deze panelen uit Italië, hoge resolutie prints op diverse backings tot een formaat van 1,50 x 3,00 meter. Spectaculair zijn de “backlit” panelen, geïntegreerde ledverlichting zorgt ervoor dat de kleuren er vanaf spatten. Deze prints zijn er ook in een behang variant.