Mooi & Puur, exclusieve wandafwerkingen en interieursArte behang nieuwe collectie

Wij zijn de officiële Arte dealer van Den Bosch en omstreken.

Arte behang staat bekend om haar rijke texturen, kwalitatieve materialen en bijzondere patronen. Ontdek bij ons in de showroom het gehele assortiment luxe Arte behangpapier. Of je nu gaat voor de welbekende “Facet” of voor een mooie 3d textiel wallcovering, wij hebben het in huis. Uiteraard hebben wij ook de merken Moooi by Arte en Omexco by Arte in ons assortiment.

Wie dacht dat behang ouderwets was moet echt eens binnenlopen. Onze collectie behangen zal je zeker op andere gedachten brengen. Als officiële dealer van vele gerenommeerde merken hebben wij de mooiste collectie boeken in huis. Onze collectie wordt geregeld aangevuld, kom dus zeker langs als je op zoek bent naar een prachtige wandafwerking van behang. Wist je dat onze collectie inmiddels uit ruim 250 boeken bestaat?

Al die mooie behangen wil je natuurlijk ook perfect aan de wand geplaatst hebben, Derk heeft inmiddels een enorme ervaring met het aanbrengen van de meest bijzondere behangen, onze behangservice is dan ook zeker een aanrader.
Toch liever zelf aanbrengen? Derk legt je graag uit hoe je het behang op de beste manier kunt aanbrengen. Wij adviseren daarvoor de lijm van Arte, de Clearpro.

Meer weten over onze uitgebreide collectie behang?

exclusieve behangen

Lees onze blog over de laatste behangtrends Blog Behang trends

Ontdek de wereld van Arte online;

\https://www.arte-international.com/nl