Mooi & Puur, exclusieve wandafwerkingen en interieursElitis behang

Wij zijn de Elitis dealer van Den Bosch en omstreken.

Elitis is al ruim 30 jaar een van de meest vooruitstrevende franse uitgevers van behang en wandbekledingen. Wij leveren de gehele collectie. Of je nu gaat voor een super practische vinyl of een handgemaakte wallcovering van textiel of natuurlijke materialen, Elitis heeft een enorme collectie. Wie kent niet de Big Croco of het “Paardenhaar” van de Movida.

Wie dacht dat behang ouderwets was moet echt eens binnenlopen. Onze collectie behangen zal je zeker op andere gedachten brengen. Als officiële dealer van vele gerenommeerde merken hebben wij de mooiste collectie boeken in huis. Onze collectie wordt geregeld aangevuld, kom dus zeker langs als je op zoek bent naar een prachtige wandafwerking van behang. Wist je dat onze collectie inmiddels uit ruim 250 boeken bestaat?

Al die mooie behangen wil je natuurlijk ook perfect aan de wand geplaatst hebben, Derk heeft inmiddels een enorme ervaring met het aanbrengen van de meest bijzondere behangen, onze behangservice is dan ook zeker een aanrader.
Toch liever zelf aanbrengen? Derk legt je graag uit hoe je het behang op de beste manier kunt aanbrengen. Wij adviseren daarvoor de lijm van Arte, de Clearpro.

 

Meer weten over onze enorm uitgebreide behangcollectie?

exclusieve behangen

Lees onze blog over de laatste behangtrends Blog Behang trends

Bekijk de collectie van Elitis online;

www.elitis.com