Mooi & Puur, exclusieve wandafwerkingen en interieursMark Alexander behang

Wij zijn de Mark Alexander dealer van Den Bosch en omstreken.

De Mark Alexander behang collectie toont de natuur op haar best. Door te werken met natuurlijke materialen zoals zeegras, Japans papier en plantenvezels, weerspiegelt de Mark Alexander collectie een fascinerende creatieve reis die een reeks van inventieve handwerktechnieken verkent. Bedrukt zeegras, gestikt papier, handgeweven abacá en geappliqueerde botanische vezels komen samen in een in het oog springende collectie van natuurlijk mooie wandbekleding die werkelijk uniek is.
Wie dacht dat behang ouderwets was moet echt eens binnenlopen. Onze collectie behangen zal je zeker op andere gedachten brengen. Als officiële dealer van vele gerenommeerde merken hebben wij de mooiste collectie boeken in huis. Onze collectie wordt geregeld aangevuld, kom dus zeker langs als je op zoek bent naar een prachtige wandafwerking van behang. Wist je dat onze collectie inmiddels uit ruim 250 boeken bestaat?

Al die mooie behangen wil je natuurlijk ook perfect aan de wand geplaatst hebben, Derk heeft inmiddels een enorme ervaring met het aanbrengen van de meest bijzondere behangen, onze behangservice is dan ook zeker een aanrader.
Toch liever zelf aanbrengen? Derk legt je graag uit hoe je het behang op de beste manier kunt aanbrengen. Wij adviseren daarvoor de lijm van Arte, de Clearpro.

Meer weten over onze uitgebreide collectie behangen?

exclusieve behangen

Lees onze blog over de laatste behangtrends Blog Behang trends

Bekijk de collectie Mark Alexander online;

https://www.markalexander.com/