Mooi & Puur, exclusieve wandafwerkingen en interieursPhillip Jeffries behang

Wij zijn de Phillip Jeffries dealer van Den Bosch en omstreken.

Phillip Jeffries behangpapier  is een toonaangevend Amerikaans bedrijf dat al meer dan 30 jaar het mooiste handgemaakte behang maakt van veelal natuurlijke materialen.

Phillip Jeffries heeft meer dan 1000 soorten behang gemaakt van kurk, zijde, hennep,  paperweave, raffia en grasscloth in natuurlijke en opvallende kleuren. Sommige zelfs met een metallic finish.
Daarnaast zijn er ook varianten en collecties speciaal voor publieke ruimtes. Het Philip Jeffries vinyl contract behang is zeer geschikt om toe te passen in publieke ruimtes als een kantoor, winkel, spa, gangen, restaurant, bar, keuken, sportschool en wachtruimte. Als officiële Phillip Jeffries dealer kunnen wij al het behang leveren.

Wie dacht dat behang ouderwets was moet echt eens binnenlopen. Onze collectie behangen zal je zeker op andere gedachten brengen. Als officiële dealer van vele gerenommeerde merken hebben wij de mooiste collectie boeken in huis. Onze collectie wordt geregeld aangevuld, kom dus zeker langs als je op zoek bent naar een prachtige wandafwerking van behang. Wist je dat onze collectie inmiddels uit ruim 250 boeken bestaat?

Al die mooie behangen wil je natuurlijk ook perfect aan de wand geplaatst hebben, Derk heeft inmiddels een enorme ervaring met het aanbrengen van de meest bijzondere behangen, onze behangservice is dan ook zeker een aanrader.
Toch liever zelf aanbrengen? Derk legt je graag uit hoe je het behang op de beste manier kunt aanbrengen. Wij adviseren daarvoor de lijm van Arte, de Clearpro.

Meer weten over onze uitgebreide collectie behangen?

exclusieve behangen

Lees onze blog over de laatste behangtrends Blog Behang trends

Bekijk de collectie online;

https://www.phillipjeffries.com/